Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Exploding box!

Τελικά ο Μάρτιος μου φέρνει έμπνευση....
Καλά ίσως φταίει και η χρόνια τεμπελίτιδα που με κυνηγά και η προσπάθεια ενσωμάτωσης μου με το στρώμα(ακόμα δε τα κατάφερα...αλλά κοντά είμαι!)Να μη το κουράζω ...φαίνεται βαρέθηκα να βαριέμαι,βαρέθηκα να περιμένω να βρεθεί κατι να γεμίσει ο χρόνος μου....(μιας που με τη σχολή έχω προηγούμενα) και είπα να μεγαλουργήσω η καλλιτέχνιδα.... Ψάξε ,Ψάξε....τελικά ανακάλυψα οτι πέρα απο μουσικό ταλέντο ,έχω και έφεση στα εικαστικά....μπράβο Μαρία!
Μάρτιος....ο μήνας που έπρεπε να βρώ κάτι πρωτότυπο και εντυπωσιακό (σαν εμένα )για να χαρίσω κάπου που αγαπώ :) Είπα να το τολμίσω - πάλι -και να φανώ κοινότυπη ,κάνοντας δώρο -για άλλη μια φορά- "μαγικά χαρτάκια" (που θα πάει ,θα ρθει αυτή τη φορά λέω) αλλα εδώ κολλάει το "πρωτότυπο" που λέγαμε....Εύκολο,χρειάζομαι ένα exploding box !Το oλοκληρωμένο έργο πλέον δεν μου ανήκει για να το promotάρω. . .οπότε  promotάρω το ημιτελές ...





p.s Προσωπικά, αν μου έκαναν δώρο 3 "μαγικά χαρτάκια" θα ΄χα πάθει ανακοπή,πόσο μάλλον αν το όλο concept περιείχε και exploding box!

Για να μαι πιο σαφής ,τα πράσινα καρτελάκια που βρίσκονται στα  μπροστινά τσεπάκια του box περιέχουν personal pictures και τα πίσω "μουσικές" φωτογραφίες και στίχους απο συγκεκριμένα τραγούδια ,γιατί άραγε?
 : ) : ) : )... 

2 σχόλια: