Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Mixed Media Canvas

Πολύ πρόσφατα ανκάλυψα τις μεικτές τεχνικές, aka mixed media . . . και είπα να πειραματιστώ λιγάκι για να έρθω σε επαφή με το αντικείμενο και να περάσω δημιουργικά την ώρα μου.Πήρα ένα τελάρο καμβά και άρχισα το ταξίδι .Το αποτέλεσμα φάνηκε να με ικανοποιεί και να με εκφράζει απίστευτα...αυτό με οδήγησε να βρω με ευκολία ποιό θα ήταν το δώρο μου για την καλή μου φίλη Μαρία -που εκτιμά και "τιμά" ιδιαίτερα τα handmade-...το πρώτο μου mixed media καμβαδάκι!!! Χρόνια πολλά και δημοσίως Μαράκι!
 close up.....


 so in love with my new andy skinner stamps. . .


\

4 σχόλια:

  1. Μαράκι τέλειο! και η λευκή σφραγίδα... όλα τα λεφτά! βλέπω ότι θα γίνει αγαπημένη απόδραση το mixed media για σένα... το νιώθω! Και καλά θα κάνει, γιατί το ΄χεις μικρό! στο ξαναλέω! το' χεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ μα την Αμαλία και το ξέρεις. Το έργο σου το είδα από κοντά και είναι φανταστικό! Αντε να παίρνουμε κι εμείς σειρά στα δωράκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαράκι μου....το καμβαδάκι δεν συκγρίνετε με την κοντινη του/άμεση εικόνα...δεν φανερώνει όλη του την αρχοντιά και καλλιτεχνία..έχεις πραγματικά ταλέντο και είμαι σίγουρη για την εξέλιξη σου ;-) σου... Σε ευχαριστώ πολύ για το δωράκι σου...Σου εύχομαι Καλές Πωλήσεις!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή