Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Diaper Tricycle

Καλησπέρα!! Πως είστε σήμερα? Δεν βλέπω να έχει και μεγάλη απήχηση το blog μου παρ'όλα αυτά όσοι καλοί....προσέλθετε! Γράψτε,σχολιάστε,πείτε μου απλά πως είστε...Η γνώμη σας εξάλλου είναι πολύτιμη !Πολύτιμη για την διάθεση μου,πολύτιμη για την εξέλιξη μου ,πολύτιμη για να μη χάνεται η επαφή ανάμεσά μας!Το ξέρω δεν είμαι η ίδια συνεπής στα σχολιά μου,(το βαριέμαι απίστευτα το blogger και τακαπρίτσια του) -πάντα όμως παρατηρώ και θαυμάζω τις δικές σασ δημιουργίες -όμως είπα να επανορθώσω και να επανέλθω δυναμικά...όμως θέλω τη βοήθεια σας...

Πρόσφατα έκανα ένα diaper tricycle,ένα τρίκυκλο δηλαδή φτιαγμένο απο πάνες και άλλα βρεφικά καλούδια....Δεν είχα επιχειρήσει ξανά κάτι τέτοιο όμως είναι απίστευτα εντυπωσιακό!δεν είναι?Είναι πολύ στη "μόδα"αυτά τα δωράκια σε νεογέννητα και ομολογώ οτι κλέβουν την παράσταση!Η Κατερίνα Λαϊοπούλου μάλιστα είχε κάνει ενα αντίστοιχο καροτσάκι για κοριτσάκι που ήταν τέλειο!!!!!! Ελπίζω να μου δωθεί η ευκαιρία και να κάνω και γω ένα! :)

Το τρίκυκο περιέχει:
Pampers - 2 υφασμάτινες πάνες - γαντάκια - καλτσάκια - 1 σαλιάρα - 1 φορμάκι - 1 μπιμπερό.












cya

22 σχόλια:

  1. Καλησπερα Μαρακι!!πολυ ομορφο το τριτροχο σου!!!Δεν φταιει το μπλογκ σου για την αδιαφορια......φταινε ολα αυτα που συμβαινουν τελευταια και η γειτονια δεν εχει διαθεση για...παρεα!!!φιλια και καλα να περνας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eyxaristw poli Katerina mou ,na eisai kala! Eyxomai syntoma h geitonia na parei ta panw tis loipon! :)

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα...Είναι όντως πολύ όμορφο το τρικυκλό σου...και ευτυχώς που είναι στη μόδα τέτοια χρηστικά αντικείμενα...Πάντως θα συμφωνήσω με την Κατερίνα...η κατάσταση μας, δεν μας αφήνει και πολλά περιθώρια για μπλογκοκουβεντούλα και χαλάρωση!! Καλό Σαββατοκύριακο...( στο τιμόνι έχεις βάλει και σύρμα?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eyxaristw poli Rania ! Eyxomai na vreite grigora ti diathesi k to xrono gia xalarwsi :) oxi den exw valei sirma .exw valei xontro xartoni chipboard!:P

      Διαγραφή
  4. Κοριτσάκι δεν θέλω να σε βλέπω πεσμένη! Είναι τα πράγματα έτσι και που διάθεση γαι μπλογκοβόλτα...αλλά είμαι σίγουρη ότι όλοι θα την ξαναβρούμε την διάθεσή μας! Το τρίκυκλο είναι υπέροχο!!! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Perimenw loipon....mazi me tin anoiksi na vrethei k h xameni diathesi!!! :)eyxaristo kellouko!

      Διαγραφή
  5. Μαράκι πολύ ωραία η κατασκευή!!! ;-)
    Μπράβο σου! Να ζήσει το bebe!
    Μην νομίζεις όλες λίγο πολύ έχουμε και τρέχουμε με διάφορα και δεν τα προλαβαίνουμε πάντα όλα! Που θα πάει θα 'ρθει η άνοιξη (γενικώς)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eyxaristw GIrl!!! Kala loipon,to dexomai ....afou trexete sas dikaiologw,alla pou k pou tha sas paraponiemai k gw na mi me ksexnate!!!xxaxa :P:P

      Διαγραφή
  6. Απίθανο είναι το τρίκυκλο!μπράβο σου που δεν επαναπαυεσαι και δοκιμάζεις συνέχεια καινούρια πράγματα!καλό σκ κοριτσάκι γλυκό!φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ πρωτότυπο!Είναι γλύκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πέρνα μια βόλτα απο το σπιτάκι μου σε περιμένει βραβείο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σε ακούω ολίγον από πεσμένη αλλά μάλλον αυτό ήταν προχθές γιατί σήμερα με τις τρύπες γελάς ακόμα εεεεε;;;; Και η απουσιολόγος με κοροϊδεύει αλλά που θα πάει... θα την πάρω την εκδίκησή μου χαχαχα

    Γλύκα το τρίκυκλο. Εγώ με τις πάνες δεν το' χω αλλά η Βιολέτα λυσσάει και φτιάχνει σε κάθε ευκαιρία. Να δοκιμάσεις και το μπουκετάκι με τα ζιπουνάκια, τα cupcakes κλπ κλπ. Κι αυτά είναι γλύκα! Πολλά φιλιάάάάάά! Α! πρέπει να γίνεις μέλος βρε παλαβό για να πάρεις μέρος στην κλήρωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. meta ti sinantisi DEN eimai pia pesmeni!!pane auta!!!! telos! Me sena dipla mou pou na kataferw na "pesw"? mou les???

      Treloooooooo!

      Διαγραφή
  10. Πολύ όμορφο το τρίκυκλό σου! Μ'αρέσουν πάρα πολύ οι κατασκευές για μωράκια..είτε είναι με πάνες είτε με καλτσάκια..είναι αξιολάτρευτα!!

    Πέρνα από το blog μου να παραλάβεις ένα βραβείο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μαράκι μου αρέσει πάρα πολύ το τρίκυκλό σου και δεν έχω ιδέα πώς φτιάχνονται! Πάντα όμως σας θαυμάζω που τα φτιάχνετε τόσο όμορφα! Μην κλείνεσαι Μαρία μου και μάλλον για όλους μας το λέω! Καλή Σαρακοστή και να περνάς όμορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή