Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Tag for Lena's Challenge

Άμα πεισμώσω ....πεισμώνω για τα καλά! Έκανα και δεύτερο tag ! oh yes 3.15 τα ξημερώματα!Κι αυτό απλό είναι . . .  αλλά έχει άλλο ύφος...πιο vintage!E αυτό θα στείλω στην Λένα....not for the win of course!!!!!!Έτσι για το καλό βρε αδερφέ...μιας που πλησιάζει η παγκόσμια ημέρα του scrapbooking!
cya guys!

ps.και εκει που για 4 ολόκληρες ημέρες κοιμόμουν και ξύπναγα σα φυσιολογικός άνθρωπος.....το χάλασα σήμερα!χαχαχα.....nevermind! Καλομελέτα κι έρχεται η καλή μας απογραφή....και θα δεις για πότε θα  σηκώνομαι απ'το άγριο χάραμα, που συνήθως εκείνη την ώρα παραδινόμουν γλυκά στα χεράκια του Μορφέα!

13 σχόλια:

  1. κοριτσάκι καλημέρα!ΠΙΣΤΕΨΕ λίγο στον εαυτό σου!!!!τι πάει να πεί not for the win of course! και γιατί όχι???κάνεις πολύ ωραία πράγματα!!!άντε κοιμήσου λίγο ακόμη και τα λέμε πάλι!φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. I think it is lovely card!!...love the grungy colours!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια χαρα τα καταφέρνεις!!Keep up the good work!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαρακι ειναι πολυ ομορφο tag!!ξερεις κατι??ειμαστε νικητες με τις προσπαθειες που κανουμε...αυτο ειναι νικη..να μην τα παραταμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ όμορφο είναι!!! Καλή σου επιτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι πολύ όμορφο και πολύ ωραία χρώματα! Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Queen οι συνθεσεις σου ειναι πολυ ομορφες σε αντιθεση με τις δικες μου "σπαρτιατικες" συνθεσεις. εσυ φτιαχνεις tag και εγω γεμιζω κολοκυθακια!!! ποια εισαι; στο blog μου ειπες οτι ειναι μικρος ο κοσμος. δηλαδη βρε κοριτσακι; οχι τιποτα αλλο αλλα ειμαι πολυ γιαγια για να σκεφτομαι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ ωραίο vintage touch εχεις δώσει Μαράκι!!! Προχώρα δυναμικά και μη φοβάσαι τίποτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΧΑΧΑΧΑ!!!Αληθεια εισαι εσυ; οντως μικρος ειναι ο κοσμος. αν καταλαβα καλα θα δουλεψεις στην απογραφη; αν ναι ελα στο Καματερο. σε περιμενω για καφε (ή οτι πινεις) εσυ και νερο εγω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. me xara na erxomoun....mono pou mas orizoun ekeinoi pou tha pame! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μαρία είναι πολύ όμορφο και αυτό το tag όπως και το πρώτο που σου είπα. Επίσης και η σύνθεση από το Allou μου αρέσει πολύ και βρίσκω φοβερά τα λουλουδάκια. Πολύ χάρηκα που τα ξαναείπαμε εχθές. Να περνάς καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Thank YOu all guys!

    @aliki - ...nai exoume ena themataki me auto to "pistepse ligo ston eayto sou"to palevw omws!

    @christina V. - K gw xarhka!tha ta ksanapoume :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. To xartonaki girls einai L.vuiton!!!!! mono h zeffy to prosekse?!?!?!?! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή