Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2013

Χειραψίες Ι.Α.Χ Bazaar!!!

Καλησπέρα!!!

Μετά απο πολύ καιρό κάνω ανάρτηση πάλι ,αλλα διστυχώς έχουν πέσει όλα μαζεμένα! Μία αποτυχημένη εξεταστική στη σχολή, ένα πολύ άσχημο κρύωμα παράλληλα με την εξεταστική...και κάτι που απαιτεί πολύ κόπο και αφοσίωση μέσα σε όλα αυτά τα αρνητικά ....ενα μπαζάρ φιλανθρωπικού χαρακτήρα στο οποίο για πρώτη φορά θα συμμετέχω! Αποφάσισα και γω να δημιουργήσω διάφορα πραγματάκια και να τα παρουσιάσω για πρώτη φορά σε κόσμο.....είναι ένα βήμα και αυτό για να φανεί ένα κομματάκι της δουλειάς μου μα και να βοηθήσουμε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη...και  μιλώ για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας που βρίσκονται στο μερόπειο και μέρος των χρημάτων θα πάει σε αυτούς ! Μπορεί η χρονική περίοδος να μην ήταν η καλύτερη δυνατή για εμένα ...μα έβαλα τα δυνατά μου κ ελπίζω να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.
Το χάρηκα γιατί αγαπώ τη δημιουργία,έστω κ αν αυτή γίνεται υπο χρονική πίεση....Θα σας περιμένω όλους να περάσετε μια βόλτα,εαν δεν έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε,να γνωριστούμε απο κοντά...αυτοί που ήδη γνωριζόμαστε να ξαναβρεθούμε και να θαυμάσετε τις δημιουργίες όλων αυτών που θα συμμετέχουν στο μπαζάρ!

Ξεκινάμε τη Δευτέρα 25/2 και θα είμαστε εκεί μέχρι και την Παρασκευή 1/3 απο το πρωί στις 11.00 εως το απόγευμα στις 20.00. Την Παρασκευή θα είμαστε εκεί ως τις 22.00 για εσάς που εργάζεστε και θα θέλατε να περάσετε να μας δείτε! 

Τα φιλιά μου! 


1 σχόλιο: